Catering

Guten Appetit

Wir bieten Vielfalt und Abwechslung auf dem Speiseplan und stellen uns nach frühzeitiger Absprache gerne auch auf spezielle Mahlzeiten für Sportler und Seminarteilnehmer ein. Soweit es uns möglich ist, verarbeiten wir frische und regionale Lebensmittel. Wir geben uns größte Mühe, auf Zusatzstoffe zu verzichten, können dies aber nicht immer garantieren. Alle Zusatzstoffe und Allergene, die nach den gesetzlichen Bestimmungen kennzeichnungspflichtig sind, werden bei uns ausgewiesen und/oder können erfragt werden. Sollten Sie einmal unsicher sein, ob ein bestimmter Stoff oder ein Allergen enthalten ist, sprechen Sie bitte unsere Mitarbeiter in der Küche an, diese geben Ihnen gerne Auskunft.

Bei Vollpension erhalten Sie auf Wunsch bei Tagesausflügen ein Lunchpaket und abends ein warmes Essen. Aus Gründen des Umweltschutzes bitten wir Sie, für das Lunchpaket eine geeignete Lunchbox und Trinkflasche mitzubringen. „Wir können nicht alles. Aber fragen kostet nichts.“

We are pleased to offer you vegetarian meals and meals without pork, but is subject to prior arrangement. Special diets like lactose-free and/or gluten-free meals can also be offered if discussed with the hostel managers in good times before (at least two week before arrival). Please note that special diet cost is not in the regular calculation included. Therefore, extra costs can occur.

 

 

Buffet breakfast: different kinds of bread and rolls, butter, three kinds of "sweet spreads" , coffee, different kinds of tea, cocoa, milk, fruit juices, muesli, flakes,different types each of cold cuts and cheese, fruits, yoghurt and/or quark

Buffet Lunch: Main course, starters and dessert.

Evening buffet: different kinds of bread and rolls, butter, raw fruit or salad or something warm, several kinds of cold cuts and cheese, tea and cold drinks.

Morning snack (by request): e.g. coffee, tea, fruit juice, fruits, buttered bretzel

Afternoon snack (by request): e.g. coffee, tea, hot chocolate, cakes, pastries

Barbecue in the Rosegarden ( April to October): A barbecue can be booked for groups of 20 or more paying persons
 

Continue reading show less